Wygodnie i bez zbędnych kosztów!
Chcesz otworzyć małą kawiarnię pizzerię lub food trucka, ale nie chcesz ponosić dużych kosztów na start? Abonament jest idealnym rozwiązaniem. Wiele serwisów muzycznych, sportowych czy filmowych ma możliwość comiesięcznego opłacania dostępu. Dlaczego więc nie skorzystać z tego przy prowadzeniu własnego biznesu? Zwłaszcza, że miesięczny koszt jest niewielki!
Jak to wygląda w praktyce?
Wystarczy określić czego potrzebuję jako właściciel oprócz prowadzenia sprzedaży i wystawiania paragonów i faktur? Czy przyda mi się raportowanie? A może karty rabatowe dla stałych klientów? Darmowe aktualizacje programu dostępne już w abonamencie? Czy tak istotny w dzisiejszych czasach moduł dostaw pod drzwi klienta? Jeśli znamy już odpowiedzi na te pytania jesteśmy w stanie dopasować do nich idealnie skrojoną ofertę.
Później standardowo, jako firma Not7.pl przeprowadzamy wdrożenie, szkolimy, rejestrujemy firmę w bazie S4H, a nasz klient może zająć się już otwarciem lokalu i przyjmowaniem gości.
Co jest potrzebne na start?
Na początek wystarczy dobry komputer, na którym będziemy mieć zainstalowany program S4H. On będzie bazą dla innych urządzeń. Kolejnym sprzętem potrzebnym w naszej gastronomii jest drukarka bonowa, która będzie drukować zamówienia dla kelnerów i kucharzy. Jest podstawą dobrej komunikacji i pilnowania prawidłowości w zamówieniach gości. Ostatnim bardzo ważnym elementem jest kasa fiskalna z drukarką. Element wymagany w rejestrowanej sprzedaży. Idealnym rozwiązaniem dla małych lokali jest np. Posnet Trio Online, niewielkich rozmiarów inteligentna drukarka, która spełnia wszystkie wymagania. Wystarczy jeden kabel podłączany do komputera, konfiguracja sprzętu i gotowe.
Korzyści z posiadania abonamentu.
Niewielka (dostosowana do wielkości i potrzeb lokalu) miesięczna opłata, możliwość stworzenia indywidualnego pakietu abonamentowego z modułów dostępnych w programie oraz zadecydowania jak długo będziemy korzystać z abonamentu.
Optymalizacja kosztów, my wiemy jak to zrobić!
Koszty otwarcia lokalu gastronomicznego są ogromne! Zdajemy sobie z tego sprawę, dlatego służymy radą i pomocą jak je zmniejszyć, co się przyda na początku, a na co można sobie pozwolić później, jak już biznes zacznie się kręcić.
Zachęcamy do kontaktu z nami, to nic nie kosztuje. 🙂